Saturday, 10 October 2015

IELTS General Training Writing - Task 1

You are going to another country to study. You would like to do a part-time job while you are studying, so you want to ask a friend who lives there for some help.

Write a letter to this friend. In your letter


 • give details of your study plans
 • explain why you want to get a part-time job
 • suggest how your friend could help you find a job


Dear Denise,

I've got some great news. I'm coming to Shanghai in September to study Finance. I'll be doing a 3 year degree at the Shanghai University of Finance and Economics. If I manage to get through that I might stay on to do a Master's degree.

I would also like to find a part-time job to get some work experience and improve my Mandarin. This would look impressive on my CV when applying for a future job especially if the position was in a well-known international company. I would have the opportunity to increase my connections and network with important people which is necessary in my field of work.

I hope you will be able to help me find a part-time job. I know you have been working at HSBC for quite a while now and I was wondering if you know of any openings for students or internships. If you hear of any positions advertised by any of your clients please let me know.

I'm so excited about coming to Shanghai and I can't wait to see you.

Best Wishes,

Mark

Question taken from Cambridge IELTS 10 p.116

2 comments:

 1. Đối với mỗi công ty doanh nghiệp thì không gian văn phòng làm việc không thể thiếu và những sản phẩm nội thất trong văn phòng cũng không kém phần quan trọng của nó. Vậy để có thể chọn mua được mẫu bàn làm việc giá rẻ sử dụng cho văn phòng công ty của mình. Bạn đang mong muốn tìm một địa chỉ tin cậy mua đồ nội thất văn phòng? Những sản phẩm bàn làm việc Hòa Phát đa dạng kiểu cách, chất lượng, bền bỉ với thời gian đang là sự lựa chọn hàng đầu cho không gian làm việc của bạn. Đối với mỗi bàn văn phòng đều có những thiết kế và ưu điểm riêng của nó nhằm đáp ứng các nhu cầu sử dung của khách hàng. Chính vì thế cho nên các nhà sản xuất cũng như nhà cung cấp bàn văn phòng tphcm luôn cho ra đời các mẫu bàn làm việc tốt nhất để đáp ứng nhu cầu ấy của người sử dụng. Đặc biệt hơn ngày nay xu hướng mua hàng của ngườ sử dụng ngày càn đa dạng luôn đặt yếu tố về chất lượng và mẫu mã lên hàng đầu. Ngoài ra việc chọn mua bàn làm việc cũng luôn song song với việc chọn mua cho văn phòng mình mẫu ghế văn phòng làm việc sao cho phù hợp với bàn có sự kết hợp hài hòa và đem tới cảm giác thoải mãi cho nhân viên trong quá trình sử dụng làm việc tại văn phòng. Nhằm nâng cao nắng suất công việc và giảm tải căng thẳng tạo sử thoải mái cho nhân viên.

  ReplyDelete
 2. Quantum Binary Signals

  Get professional trading signals delivered to your cell phone every day.

  Start following our signals right now & profit up to 270% per day.

  ReplyDelete